Idézés: zeck - Dátum: 2004.12.9.-18:57
A db keresőjével én se boldogultam.De már szólni sem merek, mert megint meglincselés alanya leszek mint a múltkor..

En nem akartalak meglincselni soha. Akkor beirom ide, hogy mit es hogyan kellene hasznalni a db-n (remelm az off miatt nem lesz torolve...).
A fooldalon levo keresot ne hasznaljatok, mert az alapbol ahhoz a temahoz keszult, amit hasznalok, viszont az nem jo a db-hez, viszont nem olyan egyszeru kiszedni belole, mert akkor az egesz grafika elcsuszik. Az
itt levo keresot hasznaljatok a db-hez. Ennek csak az a problemaja, hogy a szovegmezoben levo szavakat azert nem talalja meg, mert kozben egy csomot modositottam az adatbazison, viszont a kereses nem lett hozzaigazitva (ez az en hibam). A lenyilo menukbol elerheto kerese az mukodik, az viszont eredetileg a cserelheto, elado listakhoz lett csinalva. Tudom hogy ez igy nem jo, viszont kozben keszul az uj verzioja a programnak, ami teljesen at lesz irva, es ott probalok majd ezekre figyelni. Viszont jo lenne, ha ezeket leirnatok a db sajat forumaban, mert igy csak innen-onnan jutok infohoz, hogy mit kellene atalakitanom.
Tehat tudom, hogy a kereso nem mukodik megfeleloen, sajnos ezzel egy ideig igy fog mukodni az oldal, amig nem keszul el az uj verzio (nincs energiam mind a ket verziot fejleszteni egyszerre, ezert mar csak az ujra koncentralok).
Ha van meg valami otletetek, amit szivesen latnatok az oldalon vagy nem ertitek, hogy miert ugy van ahogy van, akkor legyszives vagy privatban, vagy a db forumaban jelezzetek nekem.
Ha kepregenyt akartok felvinni az adatbazisba az sem baj

Ha
ide kattintassz, akkor meg fogod talalni mint az 55 Kockas kepregenyt a db-n